Εθνική Γυναικών: «Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε – Ψηλά το κεφάλι»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου υποσχέθηκαν πως το ελληνικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά την ήττα στην πρεμιέρα του EuroBasket.

Εθνική Γυναικών: «Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε – Ψηλά το κεφάλι»

Tα αίτια της ήττας της Εθνικής Γυναικών από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα της στο EuroBasket επιχείρησαν να αναλύσουν ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας και η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου. Μεταξύ άλλων, υποσχέθηκαν πως το ελληνικό συγκρότημα θα προσπαθήσει να αντιδράσει, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Παρασκευής με τη Λετονία.

«Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο. Το ματς θεωρώ πως κρίθηκε από τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ που είχαμε προσφέροντας πολλούς πόντους στην αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε ο Πέτρος Πρέκας.

Η Άννα Νίκη-Σταμολάμπρου με την σειρά της, επισήμανε πως: «Είμαστε χαρούμενες που είμαστε στο EuroBasket. Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο για την νίκη.

Δυστυχώς για μας ήταν ένα κακό παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε την άμυνα ένας εναντίον ενός, παρότι είχαμε εστιάσει σε αυτό στις προπονήσεις.

Δεν ελέγξαμε τα ριμπάουντ δίνοντας δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες στις αντιπάλους. Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά πήραμε την κατηφόρα.

Θα πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια και θα δώσουμε πάνω από το 100% προσπαθώντας να πάρουμε κάποιες νίκες και να προχωρήσουμε».

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 74-69: Με το αριστερό... (highlights)