Εθνική Γυναικών: Τι είπαν Πρέκας και Σωτηρίου μετά την πρώτη φιλική νίκη

Τα λόγια των Πέτρου Πρέκα και Κατερίνας Σωτηρίου μετά την πρώτη φιλική νίκη της Εθνικής γυναικών 

Εθνική Γυναικών: Τι είπαν Πρέκας και Σωτηρίου μετά την πρώτη φιλική νίκη

Η Εθνική Γυναικών σημείωσε σήμερα την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας με αντίπαλο το Ισραήλ στο ΚΓ Αγίου Θωμά. Μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκαν στον αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής Πέτρος Πρέκας και η αρχηγός της ομάδας, Κατερίνα Σωτηρίου.

Ο Πέτρος Πρέκας, τόνισε: «Ήταν ένα καλό φιλικό για εμάς, είχαμε πολύ καλό ρυθμό για 30 λεπτά και αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα, κάναμε μεγάλο ροτέισον και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Περιμένουμε να έρθει κόσμος να στηρίξει την προσπάθειά μας στο τουρνουά ‘’Βάσω Μπεσκάκη’’. Εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε πολλούς τομείς. Έχουμε σχεδόν δυο εβδομάδες για το Ευρωμπάσκετ και ακόμα προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Θα βάλουμε και άλλα κομμάτια στο τουρνουά».

Από την πλευρά της η Κατερίνα Σωτηρίου σχολίασε: «Είναι η πρώτη μας νίκη στην προετοιμασία. Στα φιλικά διορθώνουμε συνέχεια πράγματα στο παιχνίδι μας και προσθέτουμε και άλλα. Στην άμυνα θα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα, όπως και στα ριμπάουντ. Είναι κομμάτια που ακόμα δουλεύουμε, έχουμε αρκετές ημέρες ως το Ευρωμπάσκετ και εκεί πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμες. Θα ήταν πολύ όμορφο ο κόσμος να βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει και θα είμαστε χαρούμενες να μας συμπαρασταθούν στο τουρνουά “Βάσω Μπεσκάκη” που θα έχει και πιο δυνατά παιχνίδια».

Πειστική εμφάνιση από την Εθνική Γυναικών, 80-69 το Ισραήλ