Μουράτος: «Δεν θα είμαστε χαλαροί κόντρα στη Σερβία»

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στο εντός έδρας παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών την Παρασκευή (24/2) με αντίπαλο τη Σερβία

Μουράτος: «Δεν θα είμαστε χαλαροί κόντρα στη Σερβία»

Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στα Άνω Λιόσια την Παρασκευή (24/2, 19:00) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η «γαλανόλευκη» έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ωστόσο θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το παιχνίδι. Αυτό τόνισε με τις δηλώσεις του και ο Βασίλης Μουράτος.

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα να είμαστε πιο χαλαροί επειδή έχουμε προκριθεί. Κάθε φορά που είμαστε εδώ, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όποιοι αγωνιστούν την Παρασκευή θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο κόσμος έχει στηρίξει πολύ την Εθνική ομάδα, το έχω βιώσει σε όλη τη διαδικασία των παραθύρων, καθώς όπου παίζαμε τα γήπεδα ήταν κατάμεστα. Η βοήθειά τους είναι πάρα πολύ σημαντική. Η διαδικασία των παραθύρων συνδυάζεται με την ανάδειξη και νέων προσώπων στην Εθνική ομάδα και η στήριξη του κόσμου είναι αναγκαία. Μακάρι την Παρασκευή να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να συνδυαστεί με μια νίκη μπροστά στο κοινό μας».

Ο Δημήτρης Φλιώνης δήλωσε από πλευράς του τα εξής: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τη νίκη. Εκπροσωπούμε τη χώρα μας και θέλουμε να το κάνουμε με τον πιο δυναμικό τρόπο δίνοντας ό,τι έχουμε. Περιμένουμε η Σερβία να μπει πολύ δυνατά, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γι’ αυτούς γιατί δεν έχουν ακόμη προκριθεί, αλλά κι εμείς δεν πρέπει να έχουμε διαφορετική προσέγγιση, γιατί ειδάλλως το χάσμα θα είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε δει την ομάδα της Σερβίας, ξέρουμε τους παίκτες και τη φιλοσοφία της, αλλά κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πώς θα φανούμε σκληροί και ανταγωνιστικοί».