Παπανικολάου για Γιάννη: «Μαζί μας στην Εθνική για κάτι όμορφο το καλοκαίρι»

Ο Κώστας Παπανικολάου ρωτήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης του νέου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός για το ζήτημα του "Greek Freak". 

Παπανικολάου για Γιάννη: «Μαζί μας στην Εθνική για κάτι όμορφο το καλοκαίρι»

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της νέας χορηγικής συμφωνίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την Volton Energy για τα επόμενα τρία χρόνια. Το «παρών» εκ μέρους των «ερυθρολεύκων» έδωσαν ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, ο Ανδρέας Σκιαδόπουλος, γενικός διευθυντής της Volton, και οι δύο μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Μπόγρης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτή ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ρωτήθηκε και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Εγώ αυτό που ξέρω ως παίκτης είναι πως ο Γιάννης μας έχει βοηθήσει κάθε φορά που έχει βρεθεί μαζί μας. Κάθε φορά που βρίσκεται στην Εθνική μαζί μας, το κάνει με την καρδιά του. Χαίρεται να παίζει για την Εθνική. Κάθε φορά η παρουσία του είναι θετική. Δεν θεωρώ πώς όλα τα υπόλοιπα ωφελούν κάποιον.


Ο Γιάννης εκπροσωπεί την Ελλάδα σε πολύ μεγάλο βαθμό στο εξωτερικό. Επομένως, ό,τι αφορά τον ίδιο μπορεί να βλάψει και την εικόνα της Ελλάδας. Δείτε τι έχει συμβεί σήμερα με το Instagram του και θα καταλάβατε. Ξέρουμε πόσο μπορεί να βοηθήσει την Εθνική και πόσο πολύ το θέλει ο ίδιος. Όλα τα παιδιά ευχόμαστε να είναι μαζί μας το καλοκαίρι και περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα μαζί του».