Βασιλακόπουλος: "Η Εθνική θα πάει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αν το επιτρέψουν οι ...ιδιοκτήτες γηπέδων"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε  για τα "παράθυρα" της FIBA, αλλά και για το ενδεχόμενο η "γαλανόλευκη" να αγωνιστεί  στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Βασιλακόπουλος: "Η Εθνική θα πάει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη αν το επιτρέψουν οι ...ιδιοκτήτες γηπέδων"

"Είναι μία μεγάλη βραδιά για το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό. Νομίζω ότι διασφαλίζουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι ένα μεγάλο ραντεβού και πιστεύω πως με την συμμετοχή όλων των παικτών, κι αυτών που δεν είναι σήμερα εδώ, η Εθνική θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Η Σερβία είναι μεγάλη δύναμη, αλλά ο τρόπος που στάθηκαν τα παιδιά ήταν συγκλονιστικός.", δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, και πρόσθεσε: "η επιτυχία αυτή είναι ένας ένας κρίκος και προστίθεται στην αλυσίδα των συνεχόμενων επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ και του αθλητισμού".

Για το πάθος που έδειξαν οι Έλληνες διεθνείς: "Αυτό διαμόρφωσε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στα παιδιά που έκαναν το 6-0. Αυτά έφεραν την Εθνική στα πρόθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείξαμε πως είμαστε ομάδα. Αγνοήσαμε τα κουτσομπολιά, όπως πάντα".

Για τα... παράθυρα της FIBA: "Ο κόσμος θέλει και πρέπει να βλέπει την Εθνική. Αν η Εθνική δεν παίζει στην χώρα της, δεν μπορεί να προχωρήσει το μπάσκετ. Κάποτε είχαμε πέντε χρόνια να παίξει η Εθνική στην Ελλάδα/ Τα παράθυρα είναι υποχρέωση και πρέπει όσοι φέρνουν εμπόδια, η Ευρωλίγκα και το ΝΒΑ, πρέπει να να συνταχθούν".

Για το ενδεχόμενο η Εθνική να αγωνιστεί στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη: "Θέλουμε και την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Ας το σκεφτούν κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες των γηπέδων. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο, γιατί είναι μέρα χαράς".

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ