Kι άλλο φιλικό μεταξύ Ελλάδας - Σλοβενίας, ξαναφέρνει αντίπαλους Aντετοκούμπο και Ντόνσιτς!

Η Σλοβενική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι εκτός από το φιλικό μεταξύ του αντιπροσωπευτικού της συγκροτήματος με την Eθνική Ελλάδος στο ΟΑΚΑ (04/08) θα υπάρξει δύο μέρες νωρίτερα άλλη μια αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Λιουμπλιάνα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για νέα τιτανομαχία μεταξύ Γιάννη Αντετοκούμπο και Λούκα Ντόνσιτς! 

Kι άλλο φιλικό μεταξύ Ελλάδας - Σλοβενίας, ξαναφέρνει αντίπαλους Aντετοκούμπο και Ντόνσιτς!

Tι καλύτερο από το υπερθέαμα, επί ευρωπαϊκού εδάφους, της αναμέτρησης δύο all star του παγκοσμίου μπάσκετ, όπως ο Γιάννης Aντετοκούμπο κι ο Λούκα Ντόνσιτς, έστω και σε φιλικό πλαίσιο;

Mα ένα δεύτερο φιλικό μεταξύ τους!

Αυτό σκέφθηκαν οι ιθύνοντες Σλοβενίας και Ελλάδας κι αποφάσισαν τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα να αναμετρηθούν εκ νέου δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο φιλικό στο OAKA για τις 4 Αυγούστου!

Λίγες ημέρες μετά από την ανακοίνωση της ΕΟΚ για το φιλικό των δύο ομάδων ήρθε εκείνη της KZS για ένα ακόμη (στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Μουντομπάσκετ), στις 02/08, φέρνοντας ανάλογο ενθουσιασμό αφού το θέαμα μοιάζει εγγυημένο...

Δεν είναι κάτι πρωτοφανές τα διπλά φιλικά (μέσα - έξω) για την «επίσημη αγαπημένη», αφού τα είδαμε και το περσινό καλοκαίρι, όταν η Ελλάδα και η Ισπανία αναμετρήθηκαν δύο φορές σε διάστημα μερικών ημερών, σε Μαδρίτη και Αθήνα.