Ροντλ: «Πιο ισχυρή ομάδα η Ελλάδα»

Ο  ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Γερμανίας τόνισε σε δηλώσεις του, πως η Ελλάδα είναι η πιο ισχυρή ομάδα του 4ου ομίλου στη Β' φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ροντλ: «Πιο ισχυρή ομάδα η Ελλάδα»

Ο προπονητής των «πάντσερ», Χένρικ Ροντλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA για τις επερχόμενες αναμετρήσεις στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Το Παγκόσμιο κύπελλο έχει αναβαθμιστεί αρκετά με τη μετατροπή του Eurobasket σε διοργάνωση που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Για να περάσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες πρέπει πρώτα να προκριθείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να καταλάβεις τη σωστή θέση. Έτσι, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι πιο σημαντικό από ποτέ. Η Ελλάδα είναι ολοφάνερα ισχυρότερη. Η Εσθονία και το Ισραήλ διαθέτουν σπουδαίες ομάδες, στο ίδιο επίπεδο με το δικό μας. Νομίζω πως πρέπει να τις νικήσουμε στη χώρα μας. Η Εσθονία δεν διαθέτει τα μεγάλα ονόματα ακόμα, αλλά ξέρει πως να παίξει και είναι επικίνδυνη από μακριά. Πρέπει να τους προσέξουμε. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ιδιαιτέρως δύσκολα. Αυτό το πρώτο παιχνίδι στο Ταλίν είναι μία πρόκληση για μας».