Βασιλόπουλος: «Αντιμετωπίσαμε τελείως λάθος το παιχνίδι, θέλουμε δουλειά»

Τι είπε ο διεθνής άσος του Περιστερίου για τη βαριά ήττα της Εθνικής στο φιλικό με τη Γαλλία.

Βασιλόπουλος: «Αντιμετωπίσαμε τελείως λάθος το παιχνίδι, θέλουμε δουλειά»

Δεν... μάσησε τα λόγια του ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος σχολιάζοντας τη βαριά ήττα της Εθνικής ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γαλλία. Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ ο διεθνής άσος του Περιστερίου παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι η ομάδα χρειάζεται πολλή δουλειά, ώστε «να αποκτήσει ταυτότητα».

«Καμία σχέση το Μαυροβούνιο με την Γαλλία. Ήταν πολύ δυνατοί οι Γάλλοι. Αντιμετωπίσαμε τελείως λάθος το παιχνίδι. Δώσαμε την ευκαιρία στους Γάλλους να παίξουν δυνατά κι εμείς προσπαθούσαμε να διαβάσουμε τις φάσεις. Είχαμε κακή επικοινωνία και όπως και να το κάνεις, με την έλλειψη χρόνου, θέλουμε πολλή δουλειά».

Για το μαρκάρισμα στον Μπατούμ σχολίασε: «Δεν είναι δύσκολο, αλλά είναι δύσκολο να τον μαρκάρεις αν έχει όλο το γήπεδο δικό του. Αν θέλουμε να κερδίσουμε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δώσουμε βάση στην άμυνα. Κι αν θέλουμε και το Παγκόσμιο, πρέπει να αποκτήσουμε ταυτότητα».

Και πρόσθεσε ο Βασιλόπουλος: «Στα επίσημα θα είμαστε πιο έτοιμοι. Οι Σέρβοι είναι πιο έτοιμοι, αλλά δεν είναι τόσο αθλητικοί. Θα παίζουμε στην έδρα μας. Με την κατάλληλη συγκέντρωση θα κερδίσουμε. Εγώ πάντα λέω πως από τις ήττες μαθαίνεις πιο πολλά.

Σήμερα καταλάβαμε πόσο πολύ πρέπει να συγκεντρωθούμε και σε όσο χρόνο μας απομένει να είμαστε στο 100%. Όχι ότι δεν το δίνουμε, ευτυχώς έχουμε παιδιά με πολύ ταλέντο κι έχουμε την προσωπικότητα για να την βγάλουμε στο παιχνίδι».