Εθνική Γυναικών μπάσκετ: Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία

Αναχώρησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για Ισπανία. Αναλυτικά το αγωνιστικό πρόγραμμα και η αποστολή για το διεθνές τουρνουά στο Κάθερες. 

Εθνική Γυναικών μπάσκετ: Χωρίς Μάλτση και Φασούλα στην Ισπανία

Για την Ισπανία και την πόλη Κάθερες αναχώρησε το πρωί η εθνική μας ομάδα μπάσκετ των γυναικών, όπου αύριο (8/9) και την Κυριακή (9/9) θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (22-30 Σεπτεμβρίου). Στο τουρνουά συμμετέχουν η Ισπανία, το Πουέρτο Ρίκο και η Αργεντινή. Αντίπαλος της εθνικής αύριο (22.00) θα είναι το Πουέρτο Ρίκο, ενώ στο άλλο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19.30 θα αναμετρηθούν Ισπανία-Αργεντινή. Ο τελικός του τουρνουά, όπου θα παίξουν οι νικητές των αγώνων, θα γίνει την Κυριακή στις 22.00, ενώ οι ηττημένοι θα αγωνιστούν στις 19.30.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι: Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα. Η Εβίνα Μάλτση και η Μαριέλλα Φασούλα κρίθηκε σκόπιμο να μείνουν στην Αθήνα για να ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης.