Εθνική Γυναικών: Με ελεύθερη είσοδο στη Ρόδο

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι οι αναμετρήσεις της Εθνικής Γυναικών κόντρα σε Εσθονία και Μ. Βρετανία στη Ρόδο θα πραγματοποιηθούν με ελεύθερη είσοδο.

Εθνική Γυναικών: Με ελεύθερη είσοδο στη Ρόδο

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2023 δίνει η Εθνική μας ομάδα στη Ρόδο.

Η Εθνική Γυναικών θα αντιμετωπίσει στις 24 Νοεμβρίου την Εσθονία και στις 27 του ίδιου μήνα τη Μ. Βρετανία, με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Εθνική Γυναικών ταξιδεύει την Κυριακή (20/11) στη Ρόδο, όπου θα δώσει δύο αγώνες για την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2023. Στις 24 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει την Εσθονία και στις 27 Νοεμβρίου την Μεγάλη Βρετανία και οι Ελληνίδες διεθνείς θέλουν να νιώσουν και την στήριξη από τους Έλληνες φιλάθλους.

Η είσοδος στους αγώνες της Εθνικής Ομάδας θα είναι ελεύθερη! Όποια σωματεία επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ομαδικά, παρακαλούνται να στείλουν ένα e-mail με το όνομα του σωματείου και τον αριθμό ατόμων που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες στο tickets@basket.gr με την διευκρίνιση ποιον αγώνα από τους δύο αγώνες αφορά το αίτημα ή αν αφορά και τους δύο. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των σχολείων.

*Σε περίπτωση που η ζήτηση ξεπεράσει τον αριθμό διαθέσιμων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.»