Ζήσης: «Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι ο Λαρεντζάκης έχει ψυχή»

Ο Νίκος Ζήσης στάθηκε στην παρουσία του Γιαννούλη Λαρεντζάκη αλλά και στη βοήθεια όλων των παιδιών για να κερδίσει η εθνική και να φτάσει στην πρόκριση. 

Ζήσης: «Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι ο Λαρεντζάκης έχει ψυχή»

O Νίκος Ζήσης τόνισε: «Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στα παιδιά, στον κόουτς, στο τιμ. Ήταν ξεκάθαρο πόσο πολύ το θέλαμε, μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση των παραθύρων.

Δώσαμε το είναι μας για να κερδίσει η Εθνική ομάδα. Ευχαριστούμε τους Πελαργούς, τους αισθανθήκαμε δίπλα μας. Το πάθος που έδειξαν τα παιδιά ήταν απίστευτο. Το ματς κερδήθηκε πάνω από όλα από το πείσμα και τη θέληση.

Όλη η Ελλάδα βλέπει ότι ο Λαρεντζάκης έχει ψυχή. Όλη η ομάδα έχει! Πρέπει να κάνουμε ειδική μνεία σε όλα τα παιδιά που είναι εδώ και βοήθησαν. Κάποια παιδιά που είναι για πρώτη φορά εδώ, όπως ο Χαραλαμπόπουλος και ο Τσαλμπούρης, που βοήθησαν σημαντικό σε αυτό το άχαρο πράγμα.

Είχα τη χαρά και την τιμή να αγωνιστώ δίπλα στον Καλάθη και τον Παπανικολάου, που μέσα σε ένα πολύ δύσκολο καλεντάρι ήταν εδώ και έδωσαν την ψυχή τους για την Εθνική. Έχουμε και άλλους μεγάλους παίκτες που δεν ήταν εδώ μαζί μας.

Έχουμε 30-40 παίκτες που παρακολουθούμε και πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια για να καλυτερέψουν».