Ιτούδης: «Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται;»

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με τον τρόπο που διεξάγονται τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ιτούδης: «Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται;»

Η Ελλάδα γνώρισε βαριά ήττα από τη Λετονία με 80-60 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μετά τον αγώνα ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διεξάγονται τα παιχνίδια της συγκεκριμένης φάσης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής είπε για το παιχνίδι: «Προσπάθησαν τα παιδιά στο μέγιστο. Οι έμπειροι παίκτες της Λετονίας που παίζουν Ευρωλίγκα έβαλαν 60 πόντους περίπου. Το 6/8 τρίποντα της τρίτης περιόδου μας πλήγωσε. Να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο, ήταν εκπληκτικός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σήμερα προπονήσαμε μία ομάδα και αύριο μια άλλη. Είναι φυσιολογικό αυτό; Υπάρχει κάποιος που του αρέσει αυτό που γίνεται; Η Λετονία ήταν καλύτερη σήμερα και κέρδισε δίκαια. Κάτι άλλο συμβαίνει, να μας πουν τι άλλο θέλουν όμως».

Για το Βέλγιο που είναι ο επόμενος αντίπαλος τόνισε: «Πρέπει να μαζευτούμε και να κάνουμε σε μια προπόνηση όσα πρέπει να γίνουν σε 2-3 μήνες. Να δούμε ποιοι θα είμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο».