Γκίκας: «Πάντα έχουμε κίνητρο παίζοντας για την Εθνική»

Ο Νίκος Γκίκας αναφέρθηκε στις δύο αναμετρήσεις της Ελλάδας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με αντιπάλους τούς Λετονία και Βέλγιο.

Γκίκας: «Πάντα έχουμε κίνητρο παίζοντας για την Εθνική»

«Το κίνητρο παραμένει το ίδιο μεγάλο και για μένα και για όλους, όπως την πρώτη μέρα που κλήθηκαμε να αγωνιστούμε. Το κίνητρο παραμένει το ίδιο. Ο στόχος παραμένει πάντα ο ίδιος: Η Εθνική Ομάδα να διακρίνεται. Και νομίζω ο καθένας θα βάλει το λιθαράκι του μέχρι τον τελευταίο αγώνα που θα παίξουμε για το Παγκόσμιο γα να διακριθεί η Εθνική Ομάδα και να πετύχει τους στόχους της.

Είμαστε πολύ έμπειροι κάποια παιδιά που το κάνουμε τα τελευταία χρόνια, που βρισκόμαστε συχνά στα παράθυρα και ξέρουμε την κατάσταση. Τα καινούρια παιδιά από την πλευρά τους ξέρουν περί τίνος πρόκειται και θα βοηθήσουν. Όσο κι αν είναι ιδιαίτερο αυτό το κομμάτι, θα ανταποκριθούμε για μία ακόμη φορά και ευελπιστώ και πιστεύω πως θα είμαστε εκεί, θα είμαστε στο Παγκόσμιο. Κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό στο συγκεκριμένο παράθυρο. Όμως κάθε φορά ο στόχος είναι κοινός: Η νίκη. Κι αυτό αρχής γενομένης από τον αγώνα του Ηρακλείου», τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής γκαρντ.