KAE AEK: «Η ΕΟΚ δε μας ζήτησε ξανά το κλειστό των Άνω Λιοσίων»

Στα δημοσιεύματα για τη μη επιλογή του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος απάντησε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

KAE AEK: «Η ΕΟΚ δε μας ζήτησε ξανά το κλειστό των Άνω Λιοσίων»

Στις φήμες που ήθελαν τη μη επιλογή του Olympic Hall των Άνω Λιοσίων για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας μπάσκετ λόγω προβλήματος στην οροφή απάντησε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η «Ένωση» ενημερώνει πως μετά την αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Τουρκία για τα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA δε δέχτηκε εκ νέου πρόταση για τη διεξαγωγή αγώνων της Εθνικής ή άλλων events που σχετίζονται με την ΕΟΚ.

Στα περί προβλήματος με τη στεγανοποίηση της οροφής του γηπέδου απάντησε ότι ουδέποτε υπήρξε πρόβλημα κατά την περασμένη σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Eνημερώνουμε, ότι μετά την επιτυχημένη (σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής και την ΕΟΚ) διεξαγωγή της αναμέτρησης της Εθνικής μας Ομάδας με αντίπαλο την Τουρκία, στις 25 Φεβρουαρίου 2022, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, ουδέποτε δεχθήκαμε ξανά πρόταση για τη διεξαγωγή άλλης αναμέτρησης της Εθνικής ομάδας, ή οποιασδήποτε άλλης διοργάνωσης στο ΣΠΙΤΙ μας.

Όσο για τη μόνιμη επωδό ορισμένων περί στάλαξης της οροφής, υπενθυμίζουμε απλά ότι κατά την περασμένη απαιτητική – σε καιρικές συνθήκες – περίοδο άλλα Γήπεδα (κι όχι πάντως το δικό μας) αντιμετώπισαν πρόβλημα».