Το πρόγραμμα της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Σερβία και Γεωργία

Το πρωί της Τετάρτης (5/9) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών για την προετοιμασία ενόψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Σερβία (13/9, Ηράκλειο) και την Γεωργία (16/9, Τιφλίδα).

Το πρόγραμμα της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Σερβία και Γεωργία

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 18.30, οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας θα είναι στην διάθεση των εκπροσώπων του Τύπου. Οι 14 παίκτες που έχουν κληθεί από τον προπονητή της Εθνικής, Θανάση Σκουρτόπουλο, είναι οι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας.

Η εθνική ομάδα θα προπονηθεί στο ΟΑΚΑ στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσει για το Παρίσι στις 7/9, προκειμένου να δώσει δύο αγώνες προετοιμασίας, με το Μαυροβούνιο (8/9, 19.00) και την Γαλλία (9/9, 19.30). Θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 10/9 και την επομένη, Τρίτη 11/9, θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο και τον πρώτο αγώνα. Για την Τιφλίδα η αποστολή θα ταξιδέψει στις 14/9 και η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 17/9.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ