Φέμερλινγκ για Eurobasket: «Φοβερή η Ελλάδα αλλά η Γερμανία τα έβαλε όλα»

Με δηλώσεις του ο Πάτρικ Φέμερλινγκ υπερασπίστηκε τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ενώ αναφέρθηκε και στη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας στο Eurobasket 2022.

Φέμερλινγκ για Eurobasket: «Φοβερή η Ελλάδα αλλά η Γερμανία τα έβαλε όλα»

Στην εξαιρετική ευστοχία των Γερμανών παικτών στάθηκε ο Πάτρικ Φέμερλιγνκ για τη νίκη της Γερμανίας επί της Ελλάδας στη φάση των 8 του Eurobasket, φέρνοντας την ως παράδειγμα για την αποτυχία της Εθνικής Σερβίας και του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο πάλαι ποτέ ψηλός του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού που είχε προπονητή τον ομοσπονδιακό της Σερβίας σε Μπαρτσελόνα και Άλμπα δήλωσε πως είναι σπουδαίος προπονητής και πως οι αποτυχίες... απλά συμβαίνουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συνεργάστηκα με τον Πέσιτς τέσσερα χρόνια. Είναι σπουδαίος προπονητής. Μαζί του κατέκτησα τίτλους σε Γερμανία, Ισπανία και Ευρωλίγκα. Κάποιες φορές ένας σπουδαίος προπονητής πετυχαίνει, κάποιες όχι. Δείτε τι έγινε με την Ελλάδα. Ο Ιτούδης είναι καταπληκτικός προπονητής, έχουν σπουδαίους παίκτες και φοβερή χημεία. Όμως στο τέλος εμείς κάναμε ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι. Βάλαμε όλα τα σουτ και ξαφνικά ένα ακόμη μεγάλο φαβορί έμεινε εκτός».