Ερνανγκόμεθ: «Ήταν μια σκληρή μάχη, έδωσε τα πάντα ο Ρούντι»

Ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ αναφέρθηκε στη νίκη της Ισπανίας επί της Φινλανδίας και στην εξαιρετική εμφάνιση του Ρούντι Φερνάντεθ.

Ερνανγκόμεθ: «Ήταν μια σκληρή μάχη, έδωσε τα πάντα ο Ρούντι»

Πανευτυχής για την πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά του Eurobasket παρουσιάστηκε ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας, ενώ αναφέρθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του Ρούντι Φερνάντεθ.

«Απίστευτη δουλειά από την Φινλανδία σε όλο το τουρνουά. Ήταν μια σκληρή μάχη, έβαλαν μεγάλα τρίποντα. Δεν είχαμε σωστή νοοτροπία στην αρχή, αλλά έπρεπε να αλλάξουμε το πρόσωπό μας. Ο Ρούντι έδωσε τα πάντα στα 35 του, ότι είχε και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα να είμαι στη Γερμανία. Είναι το δεύτερο σπίτι μου γιατί η μητέρα μου είναι από την Κολονία. Ελπίζω και οι φίλαθλοι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στον Ρούντι Φερνάντεθ, επεσήμανε:

«Είναι ο αρχηγός και ο πυλώνας μας. Θα είναι πάντα εκεί, στα δύσκολα και στα εύκολα. Είναι έμπειρος, έχει καταφέρει τα πάντα στην καριέρα του και τον χρειαζόμαστε πολύ σε μια τόσο νεανική ομάδα. Είναι πολύτιμος, είμαστε χαρούμενοι και μαθαίνουμε πολλά από εκείνον, δίνει τα πάντα σε κάθε παιχνίδι».