Γερμανία - Ελλάδα: Περίπου 5.000 Έλληνες στο Βερολίνο!

Κατάμεστη θα είναι η «Mercedes - Benz Arena», με τους Έλληνες φιλάθλους να δίνουν βροντερό «παρών» για να ενισχύσουν την Εθνική μας απέναντι στην Γερμανία στους «8» του Eurobasket 2022.

Γερμανία - Ελλάδα: Περίπου 5.000 Έλληνες στο Βερολίνο!

Μια ωραία μπασκετική ατμόσφαιρα θα δημιουργήσουν οι Έλληνες και οι Γερμανοί φίλοι του μπάσκετ στη «Mercedes - Benz Arena» του Βερολίνου το βράδυ της Τρίτης (13/9, 21.30).

Η Εθνική μας ομάδα απέναντι στη «νάσιοναλ μάνσαφτ» θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Eurobasket 2022 και στο πλευρό της θα βρεθούν περίπου 5.000 Έλληνες.

Οι δε πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία αναφέρουν ότι μπορεί να δούμε στο τέλος και πάνω από 5.000 ντυμένους στα γαλανόλευκα.

Όπως και να 'χει, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα έχει δίπλα της χιλιάδες Έλληνες, με σκοπό φυσικά να πάρει το εισιτήριο για τους «4» του τουρνουά. Ο στόχος είναι η κατάκτηση μεταλλίου και αυτό δεν κρύβεται.

Για να φτάσει όμως στο βάθρο, προέχει απόψε (13/9, 21.30) η νίκη επί της φιλόδοξης και της εξαιρετικά οργανωμένης ομάδας της Γερμανίας.