Ο τρομερός Γιάννης οδηγεί την Εθνική προς την κορυφή της Ευρώπης!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το δείχνει ξεκάθαρα, είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης

Ο τρομερός Γιάννης οδηγεί την Εθνική προς την κορυφή της Ευρώπης!

Η Τσεχία ήταν ο …κακός μας δαίμονας. Και απόψε μας καρδιοχτύπησε. Τώρα όμως είναι αλλιώς. Έχουμε τον κορυφαίο παίκτη στον πλανήτη και είναι έτοιμος να μας οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λοιπόν ήταν συγκλονιστικός και απόψε, παίρνοντας απ΄ το χέρι την Εθνική και οδηγώντας την στους «8» του Ευρωμπάσκετ. Στο α’ ημίχρονο μπορεί να αντιμετώπισε προβλήματα κι αυτός (μόλις 4 πόντους) αλλά στην επανάληψη ήταν φοβερός και με 23 πόντους έριξε στο καναβάτσο τους Τσέχους. Αυτή τη φορά δεν τους αφήσαμε να χαρούν.

Ο Αντετοκούνμπο πάντως δεν ήταν μόνος. Για να έρθει η ανατροπή και η πρόκριση στα προημιτελικά, συνέβαλαν όλοι. Αρχικά ο Δημήτρης Ιτούδης που με καθαρό μυαλό απ΄ τον πάγκο, άλλαξε το σχήμα, το χαμήλωσε, παίζοντας με περιφερειακούς και τον Γιάννη, και του βγήκε. Έπειτα οι Παπαπέτρου και Λαρεντζάκης, κομβικοί για να αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα. Και δίπλα τους, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της Εθνικής που κατέθεσαν ψυχή για να έρθει η νίκη-πρόκριση.

Ναι, μ’ αυτόν τον Γιάννη δεν φοβόμαστε. Είναι ο κορυφαίος και αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του. Ήδη ο ένας μεγάλος αντίπαλός του, ο Γιόκιτς, πήγε σπίτι του. Έμειναν οι Ντόντσιτς και Γκομπέρ.

Δίχως να υποτιμούμε τους Σρέντερ, Βάγκνερ και τους υπόλοιπους της Γερμανίας, που θα βρούμε απέναντί μας το βράδυ της Τρίτης. Παίζουν και στο σπίτι τους, αλλά η Εθνική μας δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Είναι καλύτερη και εφόσον παίξει το μπάσκετ που μπορεί και ξέρει, θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά.

Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά (όπως λέει και ο Γιάννης) για το υψηλότερο σκαλί του βάθρου!