Γουίλι Ερνάνγκομεθ: «Δεν έχουμε πίεση ή κάτι να χάσουμε, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία!»

Ο Ισπανός διεθνής, Γουίλι Ερνάνγκομεθ, μετά την νίκη των Ιβήρων επί της Λιθουανίας, που τους έστειλε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ έστειλε το μήνυμα προς κάθε επίδοξο αντίπαλο:«Δεν έχουμε πίεση ή τίποτα να χάσουμε, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία»

Γουίλι Ερνάνγκομεθ: «Δεν έχουμε πίεση ή κάτι να χάσουμε, ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία!»

Δεν μπορούσε - και δεν ήθελε, προφανώς - να κρύψει την χαρά του για τη νίκη - πρόκριση επί της Λιθουανίας (στην παράταση 102-94...) ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μετά το τέλος της αναμέτρησης για τους «16» του EuroBasket 2022.

Ο Ισπανός σέντερ στάθηκε στην ψυχολογία της ομάδας που της επέτρεψε ν' ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα για μεγάλο χρονικό διάστημα της αναμέτρησης.

«Ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία. Το καλό είναι ότι δεν έχουμε καμία, τίποτα να χάσουμε και απλώς απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε, δουλεύουμε σκληρά και παλεύουμε για τον στόχο μας» δήλωσε αρχικά στέλνοντας παράλληλα μήνυμα προειδοποιητικό για επικείμενους αντιπάλους:

«Αυτό που έγινε είναι ένα σημάδι ότι αν κάνουμε τα πράγματα που πρέπει μπορούμε να συνεχίσουμε στο τουρνουά. Οι 12 που είμαστε εδώ έχουμε παίξει τέλεια. Είμαστε μία οικογένεια, μία ομάδα και αυτό είναι το κλειδί. Πρέπει απλώς να προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».