Αταμάν για Eurobasket 2022: «Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι... γι' αυτό;»

Νέες οργισμένες δηλώσεις Αταμάν από το Βερολίνο που βάλλεται κατά της διοργάνωσης του Eurobasket 2022.

Αταμάν για Eurobasket 2022: «Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι... γι' αυτό;»

«Πυρ και μανία» έγινε ακόμα μια φορά σε αυτό Eurobasket ο Εργκίν Αταμάν αφού όπως δήλωσε η ομάδα του έχασε την προπόνηση της επειδή καθυστέρησαν οι αποσκευές τους στο αεροδρόμιο.

Επιπλέον αφήνει αιχμές για την προσέλευση των θεατών αλλά και τον προγραμματισμό των ταξιδιών και των προπονήσεων καταλήγοντας χαρακτηριστικά: «Τι σόι Ευρωμπάσκετ είναι αυτό; Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι γι' αυτό;»

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (10/9) στη 1:00μμ ώρα Ελλάδας τη Γαλλία στο πλαίσιο της φάση των 16 του Eurobasket 2022.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός:

«Διαφωνώ με πολλά πράγματα. Διαφωνώ που ταξιδέψαμε για πέντε ώρες από τη Γεωργία και περάσαμε δύο ώρες περιμένοντας τις αποσκευές μας, επειδή πετούσαμε από αεροδρόμιο εκτός της ζώνης Σένγκεν.

Φτάσαμε στις 18:00 και χάσαμε την προγραμματισμένη προπόνηση. Και αύριο στις 12:00 (σ.σ. 13:00 ώρα Ελλάδας) θα παίξουμε στο νοκ άουτ, πρέπει να είμαστε στο γήπεδο από τις 10:30. Τι σόι Ευρωμπάσκετ είναι αυτό; Δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι γι' αυτό;

Ας μας έδιναν μία μέρα ακόμα. Ας διεξάγονταν δύο ματς τη μέρα. Ίσως είναι έτσι και για τη Γαλλία, δεν είναι εύκολο να παίζεις το πρωί. Αλλά οι Γάλλοι έπαιζαν στη Γερμανία, μια πτήση 40 λεπτών. Είναι πιο άνετοι.

Αν παίζαμε το απόγευμα, Τούρκοι απ' όλη τη Γερμανία θα έρχονταν, αγαπούν την εθνική.

Η ποιότητα στον 2ο όμιλο ήταν καλύτερη. Όχι μονάχα των παικτών, αλλά και της γενικής ατμόσφαιρας. Όλα τα μας γίνονταν σε γεμάτα γήπεδα. Αναρωτιόμουν, γιατί παίζουμε στην Τιφλίδα; Με εξαίρεση τα ματς της Γεωργίας, παίζαμε για 50 και 60 ανθρώπους».