Eurobasket 2022: Προαιρετική προπόνηση η Εθνική

Μετά από επιθυμία των διεθνών ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να δώσει εντολή στους παίκτες για να κάνουν ατομικό πρόγραμμα μετά την άφιξη της αποστολής της Εθνικής ομάδας στο Βερολίνο για να μην χάσουν την προπόνηση

Eurobasket 2022: Προαιρετική προπόνηση η Εθνική

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από το μεσημέρι στο Βερολίνο, για τη φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων.

Τα μέλη της ομάδας μεταφέρθηκαν από το τσάρτερ που έφτασε από το Μιλάνο απευθείας στο ξενοδοχείο για φαγητό και λίγη ξεκούραση.

Βάσει προγράμματος των διοργανωτών και επειδή οι... καλές ώρες είχαν διατεθεί στις ομάδες που παίζουν το Σάββατο (10/9), η «επίσημη αγαπημένη» θα είχε διαθέσιμο γήπεδο για προπόνηση στις 21:40 τοπική ώρα (22:40 για την Ελλάδα), ωστόσο κατόπιν απόφασης του Δημήτρη Ιτούδη η προπόνηση ακυρώθηκε.

Κι αυτό διότι κρίθηκε πως θα ήταν περισσότερο κουραστικό για την ομάδα να μετακινηθεί ξανά και να ολοκληρώσει την προπόνησή της αρκετή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονήσεις ακύρωσαν και άλλες ομάδες από αυτές που θα παίξουν την Κυριακή (11/9) όπως η Ιταλία.

Ωστόσο μετά από αίτημα των παικτών αποφασίστηκε να δοθεί προαιρετική προπόνηση με αρκετούς από τους διεθνείς να πηγαίνουν στο γήπεδο για να κάνουν χαλάρωμα, σουτ, αλλά και κάποιες ατομικές ασκήσεις για να μην χάσουν το ρυθμό τους.