Βεζένκοφ: «Η δουλειά στον Ολυμπιακό μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ο Σάσα Βεζένκοφ ξεχωρίζει με τη Βουλγαρία στο Eurobasket και με δηλώσεις του στάθηκε στην πρόοδο που έχει σημειώσει χάρη στην παρουσία του στον Ολυμπιακό.

Βεζένκοφ: «Η δουλειά στον Ολυμπιακό μου έδωσε αυτοπεποίθηση»

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιεί στο φετινό Eurobasket o Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος διεθνής αποτελεί τον ηγέτη της χώρας του και μιλώντας στη FIBA αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του.

Συγκεκριμένα είπε: «Τα τελευταία δύο χρόνια είχα αρκετή αυτοπεποίθηση, λόγω της δουλειάς που έκανα το καλοκαίρι με τους προπονητές μου από τον Ολυμπιακό, ειδικά τον Μάικ Καλαβρό. Αυτό μου επέτρεψε να γίνω ένας καλύτερος παίκτης και να διευρύνω το παιχνίδι μου. Δουλέψαμε στο footwork μου αρκετά. Ο κόουτς είδε ότι είμαι καλός σε αυτό και δουλέψαμε αρκετά. Μετά για να παίξεις καλά χρειάζεται και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου».

Για τον ανταγωνισμό που έχει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο Eurobasket με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ξεκαθάρισε: «Δεν δίνω μεγάλη σημασία, είναι καλό αν έρθει αλλά με ενδιαφέρει η ομάδα».

Για τους προσωπικούς του στόχους ανέφερε: «Θέλω να εξελιχθώ περισσότερο, να είμαι υγιής και να γίνομαι καλύτερος χρόνο με τον χρόνο. Προφανώς η επόμενη σεζόν θα είναι δύσκολη, γιατί κάθε ομάδα με γνωρίζει πια».