Αγραβάνης: «Το κάναμε να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν...»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης αναφέρθηκε στην εικόνα της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, μετά τη νίκη με 99-79 επί της Ουκρανίας στο Eurobasket 2022.

Αγραβάνης: «Το κάναμε να μοιάζει εύκολο, αλλά δεν ήταν...»

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη νίκη της Εθνικής με 99-79 επί της Ουκρανίας στο Eurobasket 2022 και στάθηκε στην εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο δεύτερο μέρος.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, είπε:

«Η Ουκρανία ήταν σκληρή σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πιο νωθροί απ' ότι έπρεπε. Βάλαμε διπλάσια ενέργεια στο δεύτερο μέρος. Το κάναμε να μοιάζει εύκολο αλλά δεν ήταν. Η πρώτη εικόνα του πρώτου μέρους ήταν σημαντική για εμάς.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στο δεύτερο μέρος όλα τα παιδιά ήμασταν εκεί, σκεπάσαμε το καλάθι. Ο Γιάννης έκανε φανταστική δουλειά και εμείς ήμασταν έτοιμοι να εκτελέσουμε. Ο κόουτς και εμείς είπαμε ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα αλλά δεν πανικοβαλλόμαστε.

Έπρεπε να παίξουμε με περισσότερη ενέργεια και αυτό κάναμε. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στον όμιλο. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα παίξει και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. θα μας βοηθήσουν τα παιχνίδια για τη συνέχεια».