Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε πως παρακολουθεί τα παιχνίδια της Ελλάδας και της Σερβίας στο EuroBasket. 

Ντόντσιτς: «Βλέπω Ελλάδα και Σερβία, έχουν τους καλύτερους παίκτες»

Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί στο χθεσινό ρεπό της Σλοβενίας και αποκάλυψε πως στον ελεύθερο χρόνο του στην Κολωνία παρακολουθεί τους άλλους αγώνες του EuroBasket.

«Παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, νομίζω όμως περισσότερο τη Σερβία και την Ελλάδα», τόνισε. Όταν, δε, ρωτήθηκε για ποιον λόγο έχει στραμμένη την προσοχή του σε αυτές τις δύο ομάδες, απάντησε με χαμόγελο: «Γιατί; Ξέρετε γιατί! Έχουν τους δύο καλύτερους παίκτες», αναφερόμενος πιθανότατα στον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Την ίδια ώρα, ο Σλοβένος αστέρας των Ντάλας Μάβερικς εξέφρασε τα παράπονά του τόσο για την διαιτησία, όσο και για το πρόγραμμα του EuroBasket. «Όλοι το βλέπουν… Τι έγινε με το χρόνο στο ματς της Τουρκίας, με την τεχνική ποινή στο ματς της Λιθουανίας… Είναι πολλά. Η FIBA πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω περισσότερα», επεσήμανε για τους διαιτητές, ενώ για το βαρύ πρόγραμμα της διοργάνωσης υπογράμμισε:

«Είναι δύσκολο. Παίζουμε 4 ματς σε 5 μέρες. Τις προάλλες είχαν δύο αγώνες μέσα σε ένα 24ωρο. Οι συνθήκες είναι έτσι για όλους και υπάρχει λίγη ξεκούραση, αλλά είναι πρόβλημα γιατί προκύπτουν τραυματισμοί. Όλο και περισσότερα προβλήματα και ειδικά οι σύλλογοι δεν είναι χαρούμενοι με αυτό. Συμφωνώ κι εγώ. Πάντα χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση».