Ιτούδης: «Είναι ωραία πόλη το Βερολίνο»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας επί της Μ. Βρετανίας με 77-93 για το EuroBasket 2022.

Ιτούδης: «Είναι ωραία πόλη το Βερολίνο»

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής, ενώ στα αγωνιστικά χαρακτήρισε ανταγωνιστική τη Μ. Βρετανία.

Στη συνέχεια στάθηκε στα λάθη στην άμυνα στο πρώτο μέρος ενώ ειδική αναφορά έκανε για τους Παπαγιάννη, Σλούκα και Λούντζη. Για τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Αντετοκούνμπου ξεκαθάρισε πως είχε κάποιες ενοχλήσεις και προστατεύτηκε ενώ θα παίξει κανονικά στο αυριανό παιχνίδι (6/6) κόντρα στην Ουκρανία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς:

«Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν εδώ και όλους που μας υποστηρίζουν από καρδιάς. Είναι ωραία πόλη το Βερολίνο. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να νικήσουμε την ανταγωνιστική ομάδα της Μ. Βρετανίας.

Δεχθήκαμε 43 πόντους και με όλο τον σεβασμό στην Βρετανία, τους δεχθήκαμε γιατί δεν κάναμε καλά πράγματα στην άμυνα. Είμαι ικανοποιημένος για τον συνδυασμό Σλούκα – Παπαγιάννη.

Πολύ καλός ήταν και ο Λούντζης που έβγαλε άμυνα και σκόραρε. Ο Γιάννης θα παίξει αύριο, είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά δε θέλαμε να ρισκάρουμε».