Ελπίδες να παίξει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο διεθνής σέντερ Κώστας Αντετοκούνμπο ακολούθησε σημαντικό μέρος της σημερινής (4/9) προπόνησης στο Μιλάνο και δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατό του

Ελπίδες να παίξει ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Προαιρετική προπόνηση για τους παίκτες που είχαν προβλήματα τραυματισμών ή έχουν αγωνιστεί λιγότερο στα δύο πρώτα ματς του Eurobasket περιελάμβανε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την Εθνική ομάδα των ανδρών σήμερα (4/9).

Ο Δημήτρης Ιτούδης θέλησε να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν καταπονηθεί αρκετά έως τώρα και είναι πολύ πιθανό στο αυριανό (5/9) παιχνίδι με τη Μ. Βρετανία για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης να αγωνιστεί ελάχιστα ή καθόλου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Στο παρκέ του «Μεντιολάνουμ Φόρουμ» βρέθηκαν λοιπόν οι: Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Ιωάννης Παπαπέτρου και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Τα ευχάριστα πάντως ήρθαν από τον τελευταίο, ο οποίος έκανε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης και έδειξε πως ξεπερνά σε σημαντικό βαθμό το πρόβλημα με την επιγονατίδα του.

Εάν δεν αντιμετωπίσει κάποιο άλλο πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να προλάβει κάποια από τα επόμενα παιχνίδια του ομίλου με την Εσθονία ή την Ουκρανία.