Χεζόνια για Ελλάδα: «Πιο επικίνδυνοι Σλούκας και Καλάθης»

Σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση Ελλάδα-Κροατία για το EuroBasket 2022 ο Μάριο Χεζόνια ξεχώρισε τους Καλάθη και Σλούκα από την ελληνική αποστολή.

Χεζόνια για Ελλάδα: «Πιο επικίνδυνοι Σλούκας και Καλάθης»

Ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης είναι οι πιο επικίνδυνοι παίκτες από την Εθνική μας ομάδα, σύμφωνα με το Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης σούπερ σταρ αν και αναγνώρισε την αθλητικότητα των αδερφών Αντετοκούνμπο, δεν ανέφερε τον Γιάννη ως τον νούμερο ένα κίνδυνο αλλά το δίδυμο των πλέι-μέικερ της Εθνικής.

Επιπλέον είπε πως η Ελλάδα είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις ενώ αναγνώρισε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ως εξαιρετικό σουτέρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Ελλάδα: «Η Ελλάδα έχει φοβερή αθλητικότητα σε όλες τις θέσεις, με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο. Κατά τη γνώμη μου οι πιο επικίνδυνοι παίκτες είναι ο Σλούκας και ο Καλάθης και όποιος τους παρακολουθεί καταλαβαίνει τι εννοώ. Ο Ντόρσεϊ είναι επίσης ένας πολύ καλός παίκτης, εξαιρετικός σουτέρ και πέρσι στον Ολυμπιακό είχε φανταστικά νούμερα. Η ελληνική ομάδα είναι πλήρης σε κάθε θέση και θα γίνει ένα φοβερό ματς».

Για τον εγωισμό της Κροατίας: «Εμείς κάναμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονούμε για το Ευρωμπάσκετ. Πολλοί μπορεί να μη μας υπολογίζουν ανάμεσα στα φαβορί, αλλά όταν μας υποτιμούν είμαστε πιο επικίνδυνοι. Εγώ πάντως δεν ασχολούμαι με όσες ανοησίες γράφονται και λέγονται»