Αταμάν: «Τα… θαλασσώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας Εργκίν Αταμάν τα… έψαλε στους παίκτες του για την εικόνα τους απέναντι στο Μαυροβούνιο, αλλά και στους διοργανωτές για τις άδεις εξέδρες

Αταμάν: «Τα… θαλασσώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο»

Κάθε άλλο παρά ευχαριστημένος με την εικόνα της Τουρκίας στη νίκη επί του Μαυροβουνίου ήταν ο Εργκίν Αταμάν.

Μάλιστα, ο προπονητής των γειτόνων τόνισε πως η ομάδα του δεν άξιζε να πάρει το ροζ φύλλο, λέγοντας ότι οι παίκτες του τα έκαναν… θάλασσα στο δεύτερο ημίχρονο.

«Αν αξίζαμε να πάρουμε το ματς; Δεν νομίζω! Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι ξεκινήσαμε τη διοργάνωση με νίκη. Τα… θαλασσώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ντούμπλιεβιτς μας… σκότωσε. Δεν ξέρω εάν ήταν σωστό ή όχι το φάουλ στο τέλος (σ.σ. επιθετικό φάουλ του Σιμόνοβιτς), αλλά νικήσαμε», ήταν τα λόγια του Oμοσπονδιακού τεχνικού της Τουρκίας.

Μάλιστα ο Αταμάν μίλησε και για τις άδειες κερκίδες στο κλειστό της Τιφλίδας: «Είναι δύσκολο να παίξεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Υπάρχουν πολλοί σταρ του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας και το γήπεδο είναι άδειο.

Ακόμη και σε τουρνουά που παίζουν… παιδιά έχει περισσότερο κόσμο. Γιατί και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ; Είστε ευχαριστημένοι μ’ αυτή την ατμόσφαιρα;».