Πέσιτς: «Όλοι πιστεύουν ακόμα ότι είμαστε η Γιουγκοσλαβία»

Ο προπονητής της Εθνικής Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς μίλησε για την προσπάθεια των «πλάβι» στο Eurobasket, αλλά και στις δυσκολίες της διοργάνωσης

Πέσιτς: «Όλοι πιστεύουν ακόμα ότι είμαστε η Γιουγκοσλαβία»

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας Σβέτισλαβ Πέσιτς, μίλησε για την αποστολή της ομάδας του στο Eurobasket και υποστήριξε πως θα αποτελέσει κίνητρο για όλες τις εθνικές ομάδες στη διοργάνωση.

«Θα προσπαθήσουμε να μην έχουμε αρνητικές εκπλήξεις. Σήμερα, ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε. Όλοι πιστεύουν ακόμα ότι είμαστε η Γιουγκοσλαβία, αυτό είναι το κίνητρο για όλες τις ομάδες που μας περιμένουν στην Πράγα» σχολίασε μεταξύ άλλων ο Πέσιτς, που πρόσθεσε σχετικά με τους δώδεκα παίκτες που έχει κάθε ομάδα:

«Ο κορονοϊός είναι εδώ και έφερε μια μεγάλη, δύσκολη σεζόν για τους παίκτες. Είναι πολύ περίεργο που δεν το οργάνωσαν καλύτερα, να αυξήσουν τον αριθμό των παικτών για το τουρνουά».

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Πρέπει να κερδίζουμε αν θέλουμε να πάμε στο Βερολίνο, που είναι ο στόχος μας. Μέσα από τον πρώτο γύρο στην Πράγα, θέλουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας, να παραμείνουμε σε καλή φυσική κατάσταση».