Eurobasket 2022: «Πονοκέφαλος» ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Ο νεαρός διεθνής σέντερ Κώστας Αντετοκούνμπο έχει ακόμα ενοχλήσεις στον επιγονατιδικό τένοντα, αλλά ο Ιτούδης σκοπεύει να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα, έστω κι αν παίξει μετά την πρώτη φάση του Eurobasket

Eurobasket 2022: «Πονοκέφαλος» ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Σε ιταλικό… έδαφος θα αποφασίσει για τη δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας ο Δημήτρης Ιτούδης, για τη συμμετοχή στο Eurobasket.

Η αποστολή της «επίσημης αγαπημένης» αναχωρεί την Τετάρτη (31/8) για το Μιλάνο και σ’ αυτή συμπεριλήφθηκαν 14 παίκτες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου είναι απόλυτα έτοιμοι και παρά τις μικροενοχλήσεις θα αγωνιστούν κανονικά στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Το μεγάλο ερωτηματικό ακούει στο όνομα Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει ακόμα ενοχλήσεις από τον ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα στο δεξί του γόνατο.

Ο διεθνής σέντερ ακολουθεί εντατική θεραπευτική αγωγή για να προλάβει, αλλά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις είναι δύσκολο να αγωνιστεί στα ματς της πρώτης φάσης.

Ο Ιτούδης εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην δωδεκάδα και να τον περιμένει στα ματς της επόμενης φάσης στο Βερολίνο.

Στο μεταξύ, την Τρίτη (30/8) οι διεθνείς πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, με τον Δημήτρη Ιτούδη να «κόβει» τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Γιάννη Κουζέλογλου και Δημήτρη Κακλαμανάκη.