Νέντοβιτς: «Έτοιμος για EuroBasket, αν με επιλέξει ο Πέσιτς»

Με δηλώσεις του στη «MozzartSport» o Νεμάνια Νέντοβιτς έθεσε εαυτόν στην διάθεση του Σβέτισλαβ Πέσιτς ενόψει EuroBasket 2022. 

Νέντοβιτς: «Έτοιμος για EuroBasket, αν με επιλέξει ο Πέσιτς»

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Νέντοβιτς είναι εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 17 Αυγούστου λόγω τραυματισμού που υπέστη στη φιλική αναμέτρηση της Σερβίας με τη Σλοβενία.

Σε δηλώσεις του στη «MozzartSport» ξεκαθάρισε πως έχει ξεπεράσει τον πρόβλημα που αντιμετώπιζε και πως συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Εθνικής Σερβίας.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναμένεται να ανακοινώσει αύριο (31/8) την τελική 12αδα της Σερβίας για το EuroBasket, με τον χαρισματικό σκόρερ να επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια της χώρας του για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Δείτε μέρος των δηλώσεων του:

«Πρόσφατα, συμμετέχω στις προπονήσεις χωρίς περιορισμούς και δεν έχω νέα προβλήματα, ούτε ενοχλήσεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το μόνο που δεν έχω αυτή την στιγμή είναι αγωνιστικός ρυθμός. Μπορώ να πω ότι έχουμε ένα πολύ καλό πρόγραμμα στον όμιλο και αν ο κόουτς επιλέξει να με πάρει στην ομάδα θα είμαι έτοιμος και προετοιμασμένος για την επόμενη φάση, που είναι η νοκ άουτ».