Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο» (pic)

O Ντανίλο Γκαλινάρι έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την ανακοίνωση της απουσίας του από την προσπάθεια της Εθνικής Ιταλίας στο Eurobasket εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο

Γκαλινάρι: «Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο» (pic)

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσει την Εθνική ομάδα της Ιταλίας λόγω του τραυματισμού του στο γόνατο και έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Αν και υπήρχαν φόβοι για τον χιαστό του γονάτου του, οι εξετάσεις έδειξαν ότι απλά και μόνο έχει πειραχθεί ο μηνίσκος του.

Λίγες ώρες μετά το ματς της Ιταλίας και τον τραυματισμό του, ο 34χρονος άσος ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media:

«Πονάει πολύ. Όχι τόσο το γόνατο. Αυτό θα πάρει λίγο χρόνο -ευτυχώς λιγότερο από το αναμενόμενο- για να επανέλθει στην κανονικότητα. Πονάει πολύ να εγκαταλείπεις το μπλε όνειρο. Θέλαμε να απολαύσουμε με τους εαυτούς μας μαγικές νύχτες. Στο ίδιο μου το σπίτι. Στο σπίτι μας» και συνέχισε:

«Δυστυχώς, σήμερα ήταν ένα άσχημο ξύπνημα. Στην κλινική του Μιλάνου όπου με συνόδευσε ο καθηγητής Κορτίνα όπως επίσης και από όλο το ιατρικό προσωπικό της εθνικής Ιταλίας. Έφτασαν τα αποτελέσματα των κλινικών ευρημάτων: τραυματισμός μηνίσκου. Πρέπει να αποσυρθώ από το Eurobasket.

Σε ένα καλοκαίρι το οποίο φαινόταν τέλειο. Πρέπει να αποδεχτούμε τη μοίρα και να κοιτάμε μπροστά. Θα είμαι δίπλα σε αυτή την ομάδα σε κάθε αγώνα, για να δώσω χαρά σε χιλιάδες Ιταλούς αυτό το καλοκαίρι. Το ταξίδι μας συνεχίζεται, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει...»