Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονά περισσότερο από τον ώμο μου»

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τορνίκε Σενγκέλια εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μη συμμετοχή του στο Eurobasket

Σενγκέλια: «Η ψυχή μου πονά περισσότερο από τον ώμο μου»

Άτυχος στάθηκε ο Τορνίκε Σενγκέλια λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Eurobasket. Ο Γεωργιανός φόργουορντ υπέστη κάταγμα στον ώμο και έτσι δεν θα δώσει το παρών στη διοργάνωση.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στον τραυματισμό του και στην απογοήτευση που νιώθει.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Από τη μέρα που η Γεωργία ανέλαβε όμιλο στο Ευρωμπάσκετ η πρώτη μου σκέψη καθημερινά ήταν πώς θα είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τις δικές μου και τις δικές σας. Όμως στον αθλητισμό υπάρχουν συχνά τέτοιες άσχημες στιγμές. Η ψυχή μου πονά περισσότερο από τον ώμο μου, γιατί δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ με την εθνική ομάδα και να είμαι δίπλα στους συμπαίκτες μου σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Είμαι βέβαιος πως τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν και θα αποκτήσουν περισσότερο κίνητρο και δύναμη από αυτή τη διαδικασία. Μην ανησυχείτε για μένα, έχω περάσει και παλιά πολλές φορές από τέτοια διαδικασία και πάντα επιστρέφω πιο δυνατός. Ευχαριστώ το Θεό που με έχει βοηθήσει να ξεπερνώ τέτοιες δυσκολίες. Τώρα στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια στην εθνική ομάδα».