Εθνική: Τέσσερις απουσίες για Βέλγιο

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανακοίνωσε τη 12αδα για τον αγώνα της Κυριακής (28/8-20.00) για τον αγώνα με το Βέλγιο. Εκτός Κ. Αντετοκούνμπο, Σλούκας, Παπαπέτρου, Παπαγιάννης. 

Εθνική: Τέσσερις απουσίες για Βέλγιο

Με τις αναμενόμενες ηχηρές απουσίες θα παίξει η Εθνική μπάσκετ κόντρα στο Βέλγιο την Κυριακή (28/8-20.00) στο ΟΑΚΑ που θα είναι κατάμεστο, στο παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της β' προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν οι τραυματίες Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως και οι Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου που θα είναι έτοιμοι για το Ευρωμπάσκετ. Ο Σλούκας αναμένεται να είναι και αυτός σε πλήρη ετοιμότητα για την πρεμιέρα της διοργάνωσης, ενώ για τον Κώστα Αντετοκούνμπο η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο.

Στην ομάδα ενσωματώθηκε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης και επέστρεψαν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου

Οι δώδεκα παίκτες που θα είναι αύριο στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη είναι: Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Αγραβάνης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Λεωνίδας Κασελάκης, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.