Ιτούδης:«Αυτή η ομάδα, είτε πονάει είτε όχι θα είναι εκεί για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της» (vid)

Τι είπε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά το ματς της Εθνικής με την Τουρκία 

Ιτούδης:«Αυτή η ομάδα, είτε πονάει είτε όχι θα είναι εκεί για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της» (vid)

Η Εθνική ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά «Ακρόπολις» και ο Δημήτρης Ιτούδης εξήγησε πως η ελληνική ομάδα έκλεισε το ματς με την Τουρκία με αθλητικό εγωισμό.

Η Εθνική παρατάχθηκε κόντρα στην Τουρκία δίχως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όμως επικράτησε με 89-80 και πλέον στρέφεται στα ματς με το Βέλγιο και τη Σερβία στα «παράθυρα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου και φυσικά, στο EuroBasket.

Μετά το τέλος του ματς, ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κλείσαμε το ματς με αθλητικό εγωισμό. Αυτή η ομάδα, είτε πονάει είτε όχι θα είναι εκεί για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, όσο μπορεί σε αθλητικό πλαίσιο. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν ήμασταν καλοί στις παγίδες που προσπαθήσαμε να κάνουμε. Η ουσία είναι ότι στο τέλος παίξαμε με τρεις κοντούς. Με τέσσερις κοντούς στην ουσία, με παίκτες που μπορούν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στο παρκέ. Δουλέψαμε λίγο με το μυαλό τους. Μετράει πολύ για τον αθλητή πως έχει αυτό το κοινό. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Θεωρώ πως βάλαμε στοιχεία σε αυτό το τουρνουά. Αν έχουμε πίστη σε αυτό που κάνουμε, μπορούμε να τα καταφέρουμε».