Η Εβίνα του Ολυμπιακού σαρανταρίζει με 3000 πόντους ενώ απειλεί ακόμα ένα ρεκόρ

«Είμαι τόσο χαρούμενη κι ευλογημένη. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω», λέει η Μάλτση

Η Εβίνα του Ολυμπιακού σαρανταρίζει με 3000 πόντους ενώ απειλεί ακόμα ένα ρεκόρ

Σχεδόν 40 ετών -τα κλείνει στις 30 Δεκέμβριο- η Εβίνα Μάλτση είναι πλέον πρώτη Ελληνίδα παίκτρια που έσπασε το φράγμα των 3.000 πόντων στην Εθνική ομάδα καθώς στο χθεσινό φιλικό με το Βέλγιο έφτασε τους 3001 πόντους.

Ένα ρεκόρ που πανηγυρίζει μέσω του instagram στο οποίο έγραψε: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζω με την εθνική ομάδα, να παλεύω γι' αυτή τη σημαία. Είμαι τόσο χαρούμενη κι ευλογημένη που αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια! Απόψε ήμουν ευλογημένη που έφτασα τους 3.000 πόντους με την φανέλα της εθνικής ομάδας. Είναι ιστορική στιγμή για το ελληνικό γυναικείο μπάσκετ και είμαι ευγνώμων σε όλους τους προπονητές που με εμπιστεύτηκαν και σε όλες τις συμπαίκτριές μου που με βοήθησαν να φτάσω εδώ. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και χωρίς αυτούς τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε επιτευχθεί! Σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω!».

Σύντομα, η Μάλτση αναμένεται να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ. Η γκαρντ του Ολυμπιακού έχει 206 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα ενώ στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται η Σοφία Κλιγκοπούλου με 210.

Δείτε το ποστάρισμα που έκανε η Εβίνα Μάλτση στο Instagram: