Ντόρσεϊ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα»

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δήλωσε χαρούμενος που αγωνίζεται στην εθνική μας ομάδα και τόνισε πως στόχος είναι ένα μετάλλιο.

Ντόρσεϊ: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου στην Ελλάδα»

Χαρούμενος που αγωνίζεται με το εθνόσημο στο στήθος δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος μετά το παιχνίδι με την Πολωνία δήλωσε πως αισθάνεται την Ελλάδα σαν στο σπίτι του.

Αναλυτικά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δήλωσε:

«Σταδιακά βελτιωνόμαστε, έχουμε λίγο χρόνο ακόμη μπροστά μας για να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο Ευρωμπάσκετ. Επιθετικά βελτιωνόμαστε σταδιακά, είχαμε κάποια καλά διαστήματα στην επίθεση και σε άλλα που μας έλειπε ο ρυθμός. Το ίδιο και στην άμυνα. Η άμυνα είναι πολύ σημαντική, αν παίζουμε καλή άμυνα μπορούμε να γίνουμε ομάδα υψηλού επιπέδου. Προσωπικά νιώθω υπέροχα στην ομάδα.

Νιώθω σαν στο σπίτι μου, παρότι πάω στο Ντάλας τη νέα σεζόν εδώ είναι πολύ όμορφα. Είναι ωραίο να παίζω με τον Γιάννη και τα άλλα παιδιά. Ο Γιάννης επιτίθεται συνέχεια στο καλάθι και βγάζει πάσες, που δουλειά μου είναι να κάνω ασίστ. Οι αντίπαλοι χτίζουν ένα τείχος και νιώθω ωραία που είμαι ελεύθερος να πάρω πολλά σουτ, κάτι που δεν είχα φέτος.

Είμαι αισιόδοξος για το Ευρωμπάσκετ, στόχος είναι το μετάλλιο, αλλά για να γίνε αυτό πρέπει μέσα από τη δουλειά να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Έχουμε ακόμη δύο δυνατά τεστ με τη Γεωργία και την Τουρκία».