Αταμάν - Ακρόπολις: «Μεγάλη ομάδα η Γεωργία - Άλλο ματς στην Τυφλίδα»

Η Τουρκία νίκησε με 101-88 τη Γεωργία στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις», με το Εργκίν Αταμάν να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αταμάν - Ακρόπολις: «Μεγάλη ομάδα η Γεωργία - Άλλο ματς στην Τυφλίδα»

Στην άμυνα του πρώτου ημιχρόνου στάθηκε ο Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας όμως πως η πίεση αυξήθηκε στο δεύτερο μέρος συμπεραίνοντας πως ήταν ένας καλός αγώνας.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής Γεωργίας και των Σενγκέλια και Σερμαντίνι, ενώ δήλωσε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από κάποιους πάικτες του, όμως ήταν σημαντικό να τους δει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου ομοσπονδιακού τεχνικού:

Για τη νίκη επί της Γεωργίας: «Παίξαμε άσχημα στην άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου, αρχίσαμε να πιέζουμε και να παίζουμε επιθετικά. Ελέγχαμε τα ριμπάουντ και βρήκαμε γρήγορους πόντους με τον Οσμάν και τον Κορκμάζ. Νομίζω ότι ήταν ένας καλός αγώνας προετοιμασίας. Είδαμε την κατάστασή μας. Η Γεωργία είναι μεγάλη ομάδα. Ο Σερμαντίνι και ο Σενγκέλια έκαναν επίσης ένα υπέροχο παιχνίδι»

Για το αν η «ρεβάνς» με τη Γεωργία στο Ευρωμπάσκετ θα είναι άλλο ματς: «Φυσικά. Κάθε αγώνας στο Ευρωμπάσκετ θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Για αυτούς και για εμάς. Δεν έμεινα ικανοποιημένος με την απόδοση ορισμένων παικτών απόψε, αλλά ήταν σημαντικό να δω τους παίκτες πριν από το Ευρωμπάσκετ. Αυτό ισχύει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όχι όμως για το Ευρωμπάσκετ. Έχουμε 2 πολύ σημαντικά ματς με Σερβία και Λετονία. Θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας».