H πίκρα του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς με το «κόψιμο» του Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας

Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας μπάσκετ, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς έδειξε ότι δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε να κόψει τον Μίλος Τεόντοσιτς από το Eurobasket 2022.

H πίκρα του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς με το «κόψιμο» του Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας

Όταν έσκασε η… βόμβα για το κόψιμο του Μίλος Τεόντοσιτς από το Eurobasket 2022, ο Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς προσπάθησε να κάνει τον ρόλο του «πυροσβέστη».

Εντούτοις, ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας δεν έκρυψε την πίκρα του για τον τρόπο με τον οποίο ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός Εθνικής ομάδας τον 35χρονο άσο.

Αναλυτικά είπε:

«Ο κόουτς είπε κάποια πράγματα, όμως η δική μου γνώμη είναι ότι υπήρχαν και πιο αποδεκτοί τρόποι για να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Όπως κι αν έχει, αυτή η ιστορία έκλεισε και πρέπει να προχωρήσουμε για τους επόμενους αγώνες. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει ειρήνη στην ομάδα και το έθνος την υποστηρίζει. Ας μην είμαστε άλλο αυτοκαταστροφικοί, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί με αυτά τα παιδιά».

«Έχουμε πολύ σημαντικά ματς με την Ελλάδα και με την Τουρκία και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Το Eurobasket θα το σκεφτούμε μετά. Εμπιστεύομαι την ομάδα και τον προπονητή και μετά από το τουρνουά θα δούμε πως θα τιμήσουμε τον Τεόντοσιτς. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρά ζητήματα, όμως ο Μίλος αξίζει την υψηλότερη τιμή και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί».