Πονίτκα: «Οι γονείς μου με βρίζουν από τα 19 μου χρόνια»!

Τρομερές αποκαλύψεις από τον Ματέους Πονίτκα για τις σχέσεις του με τους γονείς και τον αδελφό του, αλλά και γενικότερα για την κατάσταση που επικρατεί στην οικογένειά του

Πονίτκα: «Οι γονείς μου με βρίζουν από τα 19 μου χρόνια»!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Ματέους Πονίτκα, που πήρε θέση στα όσα είπε ο αδερφός του, Μαρσέλ, τονίζοντας πως εκείνος «συμμάχησε» με τους γονείς του και θέλουν να τον «καρατομήσουν» από την Εθνική Πολωνίας!

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε στην σχέση με την οικογένειά του, η οποία βρίσκεται σε πολύ άσχημο σημείο, ενώ στάθηκε και στον αδερφό του, Μαρσέλ αποκαλύπτοντας πως οι γονείς του είναι οι μεγαλύτεροι υβριστές του!

Ο έμπειρος άσος μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί με την οικογένειά του σχολίασε: «Ανυπομονώ να μιλήσω για τη διαμάχη με την οικογένειά μου, στην οποία ο Μαρσέλ και οι γονείς κάνουν συνεχώς τα θύματα.

Συνέχισα με τη δική μου ζωή στα 19 μου. Από τότε, η σύζυγός μου και εγώ δεχόμαστε προσβολές από τους γονείς μου, ενώ στη συνέχεια τους ακολούθησε και ο Μαρσέλ.

Ήμουν σιωπηλός τόσο καιρό και δεν μίλησα για τον Μαρσέλ. Ολοι τον λατρεύουν, αλλά κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, η οποία θα ειπωθεί τώρα».

Παράλληλα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πολωνίας μίλησε για το πώς ήρθε η οριστική διακοπή στις σχέσεις του με τους γονείς του. «Έλαβα ένα τελεσίγραφο απ' τους γονείς μου: Είτε αυτούς, είτε τη σύντροφό μου. Διάλεξα την αγάπη και έναν άνθρωπο που νοιάζεται καθημερινά για εμένα τα 10 τελευταία χρόνια. Και τότε ξεκίνησε η εκδίκησή τους στον περίγυρό μας.

Οι γονείς είναι σε διαμάχη με όλη την οικογένειά, εκτός από ένα θείο μου. Όταν έπαιζα στη Ζιελόνα Γκόρα μας έβριζαν ως θεατές. Οι γονείς μου είναι διαβόητοι για τη συγγραφή υβριστικών σχολίων για εμάς στο διαδίκτυο. Έχω μηνύματά τους με αισχρό και επιθετικό περιεχόμενο προς εμάς».

Ο Πονίτκα μίλησε και για τον αδερφό του, Μαρσέλ: «Τον προειδοποίησα ότι οι γονείς μου θέλουν να με απομονώσουν, επειδή δεν έκανα αυτό που ήθελαν. Δυστυχώς, διάλεξε έναν άλλο δρόμο. Και ακόμα, όταν χρειάστηκε τη βοήθεια μου, σε μία περίπτωση οικονομικής, δεν αρνήθηκα».