Αταμάν: «Σερβία και Ελλάδα ένα βήμα μπροστά στο Ευρωμπάσκετ»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του εξέφρασε και πάλι την επιθυμία για μετάλλιο αναγνωρίζοντας παράλληλα το... προβάδισμα Ελλάδας και Σερβίας.

Αταμάν: «Σερβία και Ελλάδα ένα βήμα μπροστά στο Ευρωμπάσκετ»

Χειμαρώδης για ακόμα μια φορά στις δηλώσεις του ο Έργκιν Αταμάν. Ο Τούρκος ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε για ακόμα μια φορά πως στοχεύει στη ζώνη των μεταλλίων, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δική μας Εθνική αλλά και την Εθνική Σερβίας.

Υπευθυμίζουμε ότι η Τουρκία θα συμμέτεχει στο τουρνουά «Ακρόπολις» αντιμετωπίζοντας την Εθνική μας ομάδα στις 19 Αυγούστου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Αταμάν:

«Ξέρω ότι οι φίλαθλοί μας έχουν μεγάλες προσδοκίες από την εθνική ομάδα. Αυτή η ομάδα θα εκπροσωπήσει την περήφανη φανέλα μας με τον καλύτερο τρόπο, εμπιστευτείτε μας! Υπάρχει μια πολύ καλή "χημεία" στην ομάδα. Ας είμαστε ενωμένοι! Στόχος μας είναι το μετάλλιο! Έχω τεράστιο ενθουσιασμό για το γεγονός ότι θα διεκδικήσω μια διάκριση με την εθνική ομάδα. Ήμουν ενθουσιασμένος στο ντεμπούτο μου με τη Μεγάλη Βρετανία. Περισσότερο και από όταν πήγα στον τελικό της Ευρωλίγκα.

Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, αλλά οι αντίπαλοί μας θα παραταχθούν με φιλόδοξες ομάδες. Βλέπω τη Σερβία και την Ελλάδα ένα βήμα μπροστά. Θα πάμε με 16 παίκτες ως τις 30 Αυγούστου και θα ανακοινώσουμε τη 12άδα λίγο πριν από το Ευρωμπάσκετ. Δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να έλθει στην εθνική. Κι εγώ είμαι κουρασμένος αλλά θέλω οι παίκτες μου να έχουν τον ίδιο ενθουσιασμό με εμένα. Ελπίζω ότι θα τελειώσουμε το τουρνουά στις 18 Σεπτεμβρίου. Τη μέρα του τελικού»