Telegraf: «Γι αυτό κόπηκε ο Τεόντοσιτς»

Στους λόγους που οδήγησαν στο «κόψιμο» του Μίλος Τεόντοσιτς από την Εθνική Σερβίας, στάθηκε δημοσίευμα της σερβικής «Telegraf». 

Telegraf: «Γι αυτό κόπηκε ο Τεόντοσιτς»

Σύμφωνα με το σέρβικο Μέσο οι λόγοι είναι καθαρά αγωνιστικοί, καθώς ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θέλει αφενός να δώσει «τόπο στα νιάτια», αφετέρου έχει αποφασίσει να πορευτεί με ηγέτη τον MVP του Final 4 της Ευρωλίγκα, Βασίλιε Μίσιτς.

Με δεδομένη την προχωρημένη μπασκετική ηλικία του... κατά πολλούς πιο ευρυματικού πασέρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά και των τραυματισμών που δε του επιτρέπουν να βρίσκεται στη φυσική κατάσταση του παρελθόντος, είναι δύσκολο να μπει σε καλούπια, με τον Σέρβος τεχνικό να θεωρεί πως δεν ταιριάζει στο μπάσκετ που θέλει να παίξει, όπως υποστηρίζει η «Telegraf».

Ο Μίλος Τεόντοσιτς την περασμένη σεζόν ήταν από τους πρωταγωνιστές της Βίρτους Μπολόνια τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο EuroCup το οποίο και κατέκτησε με τον Σέρβο να είναι MVP του τελικού με 21 πόντους (1/2β., 4/4διπ., 4/8τρ.), 1 ριμπάουντ, και 3 ασίστ συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.