Τουρνουά Aegean Ακρόπολις: Ανακοινώθηκαν πρόγραμμα και εισιτήρια

Με τη συμμετοχή της Τουρκίας, της Πολωνίας και της Γεωργίας θα πραγματοποιηθεί το εφετινό τουρνουά «Ακρόπολις», όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Τουρνουά Aegean Ακρόπολις: Ανακοινώθηκαν πρόγραμμα και εισιτήρια

Κοντοζυγώνουν οι μέρες για το 31ο τουρνουά «Ακρόπολις» και η ΕΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα αλλά και τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων.

Συγκεκριμένα το τουρνουά θα λάβει χώρα μεταξύ 17 και 19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με την Εθνική μας ομάδα να αντιμετωπίζει στην πρεμίερα την Πολωνία στις (17/8, 9:00μμ, ΕΡΤ) ενώ τις δύο επόμενες μέρες θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Γεωργία του Ηλία Ζούρου και την Τουρκία του Έργκιν Αταμάν.

Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από την ΕΡΤ και όσοι θέλουν να δουν τους διεθνείς μας αθλητές από κοντά μπορούν κλείσουν τα εισιτήρια τους εδω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ και το πρόγραμμα:

«Το ιστορικό τουρνουά «Ακρόπολις» είναι και πάλι εδώ. Ανανεωμένο, φέρει πλέον το όνομα της AEGEAN, για να γεννηθεί το «AEGEAN Ακρόπολις».

Η σύμπραξη των δύο ονομάτων είναι η τέλεια απεικόνιση της ιδανικής συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην εταιρεία και την ΕΟΚ και έρχεται να συνοδεύσει την Εθνική Ανδρών όχι μόνο στα ταξίδια της, αλλά και με έναν διαφορετικό τρόπο: Το «AEGEAN Ακρόπολις» θα στρώσει το δρόμο της Εθνικής Ανδρών για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Θα γίνει όμως παράλληλα και το μέσο με το οποίο θα ταξιδέψει η αγάπη του κόσμου για την επίσημη αγαπημένη, μέσα από την δική του παρουσία στο τουρνουά στο ΟΑΚΑ.

Το «AEGEAN Ακρόπολις» έχει φτάσει στην 31η του έκδοση, μετρώντας μια σειρά ιστορικών αγώνων και μεγάλων αντιπάλων από το 1986 ως σήμερα. Φέτος θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ με την Εθνική Ανδρών να αντιμετωπίζει κατά σειρά την Πολωνία, την Γεωργία και την Τουρκία. Μέσω αυτών θα προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις αναμετρήσεις με Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) για το πρώτο «παράθυρο» της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, αλλά και για τη μεγάλη πρόκληση του επερχόμενου Ευρωμπάσκετ σε Μιλάνο και Βερολίνο (1-18/9).

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Τετάρτη 17 Αυγούστου

18.00 Τουρκία-Γεωργία

21.00 Ελλάδα-Πολωνία

Πέμπτη 18 Αυγούστου

18.00 Πολωνία-Τουρκία

21.00 Γεωργία-Ελλάδα

Παρασκευή 19 Αυγούστου

18.00 Γεωργία-Πολωνία

21.00 Ελλάδα-Τουρκία

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ.»