Μίσιτς: «Με την πιο δυνατή της ομάδα η Ελλάδα στο Βελιγράδι»

Σε δηλώσεις του ο Βασίλιε Μίσιτς αναφέρθηκε στους αγώνες της Σερβίας με Ελλάδα και Τουρκία για τα «παράθυρα» αλλά και στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Μίσιτς: «Με την πιο δυνατή της ομάδα η Ελλάδα στο Βελιγράδι»

Σερβία και Ελλάδα θα κοντοροχτυπηθούν στις 25 Αυγούστου στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA και ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε για τη δυσκολία των αναμετρήσεων αυτών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο επερχόμενο Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

Για Ελλάδα, Τουρκία και «παράθυρα»: «Πάντα πηγαίνω μέρα με τη μέρα, ένα παιχνίδι τη φορά. Και οι δύο ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πριν το EuroBasket, η Ελλάδα και η Τουρκία είναι πολύ καλές, όμως και εμείς είμαστε γεμάτοι ταλέντο. Όλα για εμάς είναι καινούργια, τα συστήματα, το περιβάλλον, όμως τώρα σκεφτόμαστε την Ελλάδα που έρχεται με την πιο δυνατή της ομάδα στο Βελιγράδι και θα είναι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς αγώνες που έχουμε να δώσουμε πριν του Eurobasket».

Για το υψηλό επίπεδο του Ευρωμπάσκετ: «Είναι μία πολύ δυνατή διοργάνωση. Όλοι ήθελαν να παίξουν εκεί και κατά κάποιο τρόπο συνέπεσε με το ότι οι παίκτες του ΝΒΑ ξεκουράζονται λίγο περισσότερο για να έρθουν φρέσκοι. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν υπογράψει μεγάλα συμβόλαια και αυτό τους επιτρέπει να έχουν μεγάλη επιρροή στις αποφάσεις τους».