Νίκολα Γιόκιτς: «Το μυαλό μας πρώτα στην Ελλάδα»

Ο Νίκολα Γιόκιτς ξεκαθάρισε τις προτεραιότητες της Εθνικής Σερβίας ενόψει παραθύρων FIBA και Ευρωμπάσκετ

Νίκολα Γιόκιτς: «Το μυαλό μας πρώτα στην Ελλάδα»

Συνεχίζει την προετοιμασία της η Εθνική Σερβίας με το μυαλό όλων να είναι στα παράθυρα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τις FIBA και την αναμέτρηση της 25ης Αυγούστου στη «Σταρκ Αρένα» του Βελιγραδίου με την Ελλάδα.

«Το ενδιαφέρον μας έχει εστιαστεί στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023. Όλες οι ομάδες είναι έτοιμες και θα έρθουν για να μας κερδίσουν. Πρέπει στην προετοιμασία μας να προχωράμε βήμα-βήμα, ημέρα-ημέρα ώστε όταν έρθουν τα προκριματικά, να είμαστε έτοιμοι. Εμάς δεν μας αρέσουν τα σποτ, δεν μας αρέσει το μπάσκετ, μας αρέσουν μόνο οι νίκες», δήλωσε σε σέρβικα μέσα ο MVP του NBA.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Σέρβοι μπήκαν στη δεύτερη προκριματική φάση με ρεκόρ 1-3, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στο 3-1 μαζί με τη Λετονία. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς θα υποδεχθεί την Εθνική μας ομάδα στις 25 Αυγούστου στη «Σταρκ Αρένα» του Βελιγραδίου στις 9:00μμ ώρα Ελλάδος.

Η Εθνική μας ομάδα θα παραταχθεί με πλήρη σύνθεση αφού αύριο (4/8) αναμένεται να ενσωματωθούν στην προεπιλογή οι NBAers Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, όπως επίσης και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ έχει ήδη ενσωματωθεί ο Νικ Καλάθης.