Εθνική Εφήβων: Πλήγμα με Σαμοντούροβ

Το υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ18 θα χάσει ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία

Εθνική Εφήβων: Πλήγμα με Σαμοντούροβ

Δύσκολα τα πράγματα για την Εθνική Εφήβων η οποία θα χάσει τον καλύτερο της παίκτη που τραυματίστηκε στην χθεσινή ήττα με 73-61 απέναντι στη Σλοβενία.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ πρόλαβε να πατήσει μόλις για 1'40" στο παιχνίδι όταν και τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με τις εξετάσεις να δείχνουν διάστρεμα.

Μπορεί να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του όμως με δεδομένο ότι η διοργάνωση ολοκληρώνεται αυτή την Κυριακή δεν προλαβαίνει να τεθεί ξανά στη διάθεση του Ηλία Καντζούρη για το υπόλοιπο του τουρνουά.

O Σαμοντούροβ είχε 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2.5 τάπες και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο στα δύο ματς που πρόλαβε να αγωνιστεί κόντρα σε Σερβία και Τσεχία.

Χωρίς τις υπηρεσίες του το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στις 6:15μμ την Ιταλία σε νοκ άουτ αγώνα για τους «16» της διοργάνωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής (1/8) ημέρας. Μόλις 1’40’’ μετά την έναρξη του αγώνα της Εθνικής Εφήβων με την Σλοβενία τραυματίστηκε και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων. Υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις στη Σμύρνη όπου διεξάγεται η διοργάνωση, υπό την επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική, Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις με την επιστροφή του στην Αθήνα. Όλοι εύχονται περαστικά στον Αλέξανδρο και επιστροφή με υγεία στο παρκέ!»