Εθνική Μπάσκετ: «Πρώτη» ενόψει Ευρωμπάσκετ, παραθύρων και... Ισπανίας

Πρώτη προπόνηση για την Εθνική ομάδα μπάσκετ που ξεκινά την προετοιμασία της ενόψει Ευρωμπάσκετ και παραθύρων της FIBA. 

Εθνική Μπάσκετ: «Πρώτη» ενόψει Ευρωμπάσκετ, παραθύρων και... Ισπανίας

Ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να φωνάζουν το πρωτό «Ελλάς»!

Η Εθνική μας ομάδα έχει να δώσει ένα δυνατό φιλικό την άλλη Τρίτη (9/8) κόντρα στην Ισπανία, ενώ θα αντιμετωπίσει Σερβία (25/8) και Βέλγιο (28/8) αντίστοιχα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι παίκτες που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση ήταν οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Κωστής Γόντικας, Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Λευτέρης Μαντζούκας, Όμηρος Νετζήπογλου και Γιώργος Τανούλης.

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη και τον Θανάση Αντετοκούνμπο, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία στις 4 Αυγούστου όπως ορίζει η συμφωνία FIBA και ΝΒΑ μαζί με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που έκλεισε στους Μάβερικς, ενώ ο Νικ Καλάθης θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία αύριο Τρίτη 2/8.

Δείτε το βίντεο με το «ζντο» που ανέβασε στα social media η ΕΟΚ: