Εθνική Κορασίδων: Τουρνουά στην Πορτογαλία πριν το Ευρωπαϊκό

Σε φιλικό τουρνουά στην Πορτογαλία θα συμμετέχει η Εθνική Κορασίδων στο μπάσκετ στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό U16. 

Εθνική Κορασίδων: Τουρνουά στην Πορτογαλία πριν το Ευρωπαϊκό

Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16 που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 27 Ιουλίου στην πόλη Ματοσίνιος της Πορτογαλίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει αναχωρήσει ήδη για την Πορτογαλία με σκοπό να συμμετέχει σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά πριν το Ευρωπαϊκό.

Συγκεκριμένα τα κορίτσια του Γιάννη Κτιστάκη θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 8:00μμ την οικοδέσποινα Πορτογαλία, ενώ την Τετάρτη (3/8) θα αντιμετωπίσουν τη Σουηδία στις 10:15μμ ώρα Ελλάδος. Την Παρασκευή 5/8 θα αντιμετωπίσουν εκ νέου την Πορτογαλία εκτός των πλαίσιων του εν λόγβ τουρνουά.

Οι αθλήτριες που έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Κτιστάκης για τους αγώνες αυτούς είναι οι εξής: Σοφία Γιαπιτζόγλου, Βασιλική Σιουμουρέκη, Βασιλική Χωλοπούλου, Παναγιώτα Ρουμπίνη Στολίγκα, Ναταλία Αρσενιάδου, Αριστέα Παρασκευοπούλου, Αγγελική Ζιάκα, Παναγιώτα Καλογήρου, Λύδια Χατήρα, Δανιέλλα Φελούρη, Φωτεινή Σύρπα, Ελένη Μηλιάρα.

Τις αναμετρήσεις του τουρνουά μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming εδώ.