Βεζένκοφ: Καθησυχαστικοί στη Βουλγαρία για την συμμετοχή του κόντρα στην Βοσνία!

Πρόσκαιρη η ανησυχία, στη Βουλγαρία, για την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοβ, λόγω των ενοχλήσεων του, μετά το ματς με την Λιθουανία αφού ο προπονητής του διαβεβαίωσε ότι θ' αγωνιστεί με τη Βοσνία τη Δευτέρα (04/07)

Βεζένκοφ: Καθησυχαστικοί στη Βουλγαρία για την συμμετοχή του κόντρα στην Βοσνία!

Δεν ήταν μόνο η ήττα από την Λιθουανία την Παρασκευή (01/07) παρά την ...αυτοκρατορική του εμφάνιση (29 πόντοι, 8/14 δίποντα, 3/9 τρίποντα, 4/5 βολές, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα σε 37:47) που στεναχώρησε τον Σάσα Βεζένκοφ.

Το φινάλε της αναμέτρησης τον βρήκε από ενοχλήσεις στα πόδια, που προκάλεσαν αμφιβολίες για την συμμετοχή του στο Δευτεριάτικο (04/07), κρίσιμο, αγώνα με την Βοσνία.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά η παρουσία του στο Βαλκανικό ντέρμπι είναι εξασφαλισμένη κατά τον Βούλγαρο εκλέκτορα.

Σε δηλώσεις του ο Ρόσεν Μπαρτσόφσκι, στην ιστοσελίδα «bgbasket» τόνισε πως δεν έχει κάτι σοβαρό ο 26χρονος.

«Μόλις με κάλεσε ο γιατρός της ομάδας. Δεν έχει κάτι που μας ανησυχεί. Ένιωσε απλώς κάτι σπασμούς, δεν έχει κάποιο τραυματισμό. Θα ξεκουραστεί σήμερα και μετά θα ενσωματωθεί κανονικά με την ομάδα», ήταν τα λόγια του

Ο Βεζένκοβ ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, γνωρίζοντας ότι στο ματς με τους Βόσνιους η ομάδα του χρειάζεται την νίκη, ενδεχομένως και με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων, για να προκριθεί στη δεύτερη φάση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ενοχλήσεις, εκτός από τον Βεζένκοβ, έχουν και οι Ντι Μποστ - Γιόρνταν Μίτσεβ χωρίς πάντως να πρόκειται και για εκείνους για κάτι σοβαρό.